Çad Yüksek Öğrenim Bakanı ve N’Djamena Üniversitesi Başkanı’ndan Polat’a ziyaret

Çad Yüksek Öğrenim Bilimsel Araştırma Bakanı Dr. Ali Weidou ile N’Djamena Üniversite Başkanı Prof.Dr. Mahamat Salah Daoussa Karabük Üniversitesine ziyaret gerçekleştirdi. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat heyeti makamında ağırladı.

Çad Yüksek Öğrenim Bilimsel Araştırma Bakanı Dr. Ali Weidou ve N’Djamena Üniversitesi Başkanı Prof. Dr. Mahamat Salah Doussa KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı makamında ziyaret etti.

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek KBÜ hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Çad Yüksek Öğrenim Bilimsel Araştırma Bakanı Dr. Ali Weidou ve N’Djamena Üniversitesi Başkanı Prof. Dr. Mahamat Salah Doussa  Karabük Üniversitesinde öğrenim gören Çad uyruklu öğrencilerin KBÜ’de eğitim almasından çok memnun olduklarını belirterek yarın gerçekleşecek mezuniyet töreninde mezun olacak Çadlı öğrencilerin gururunu yaşayacaklarını dile getirdiler.

Prof. Dr. Refik Polat’a KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Oya Çepni Önalan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Ayşegül Ay eşlik etti.

Ziyaret, hediye takdiminin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.