“Gelin Tanış Olalım” şiir yarışması sonuçlandı

Karabük Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Gelin Tanış Olalım” şiir yarışması sonuçlandı.

Yunus Emre’nin vefatının 700. yılı münasebetiyle düzenlenen “Gelin Tanış Olalım” şiir yarışması sona erdi. Öğrenciler bir dakikayı aşmayacak şekilde seslendirdikleri şiirleri kayda alarak yarışmaya katılım sağladı. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına gönderilen videolar  içerisinde en çok beğeni alan ilk 10 eser yarışmayı kazandı.

Yarışmanın birincisi Sağlık Bilimler Fakültesi öğrencisi Moussa Mahamat Koche oldu. İkincisi Sağlık Bilimler Fakültesi öğrencisi Zeynep Buse Aksoy, üçüncülüğü ise İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Adam Abdouldjelil Mahamat Nour aldı. İlk 10’a girerek KBÜ logolu çeşitli hediyeler kazanan öğrenciler ise şu şekilde:

• 1. Mousa Mahmat Koche / Sağlık Bilimleri Fakültesi
  • 2. Zeynep Buse Aksoy / Sağlık Bilimleri Fakültesi