KBÜ Ebelik Bölümü Çevrimiçi Mezuniyet Programı gerçekleştirildi.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Ebelik Bölümü Çevrimiçi Mezuniyet Programı gerçekleştirildi.

Karabük Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Ebelik Bölümü Çevrimiçi Mezuniyet Programı MC Teams üzerinden gerçekleştirildi. KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İzzet Açar, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özdemir, Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Raziye Özdemir’in açılış konuşmaları ile başlayan program, 2020-2021 bahar döneminde mezun olan öğrencilerin tanıtımı, öğrencilerin ve hocaların paylaştıkları anıların video gösterimi, bölüm hocalarının tebrik mesajlarının yayınlanması ile devam etti.

KBÜ Ebelik Bölümünde dereceye giren öğrencilerin açıklandığı mezuniyet programında; fakülte 2.si ve bölüm 1.si Şeyma Nur Yılmaz, bölüm 3.sü Gülşen Şahbaz, bölüm 2.si Damla Sıbıç oldu. SBF 2.si ve bölüm 1.si Şeyma Nur Yılmaz yaptığı konuşmada, “Bir ebe olarak anne çocuk sağlığı olmak üzere, sağlığın yapı taşını oluşturan tüm alanlarda aktif olacak olmaktan mutluluk duyuyor ve hepimizin ebelik bilinci ile özlük haklarımız için sıkı sıkıya kenetleneceğimize; bulunduğumuz her alanda ebelik disiplini ve özverisinin ışığını yayacağımıza inanıyorum.” şeklinde gelecekten beklentilerini belirtti.

Arş. Gör. Merve Afacan tarafından meslek andının okutulması ve ebelik bölümü öğrencilerinin işaret dili ile seslendirdikleri video gösterimi ile program sona erdi.