KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Uluslararası akademisyenlerle bir araya geldi

Rektör Prof. Dr. Refik Polat ve Rektör Yardımcıları Karabük Üniversitesi (KBÜ)’ de görevli uluslararası akademisyenlerle bir araya geldiler

Rektör Prof. Dr. Refik Polat ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Prof. Dr. Mücahit Coşkun, Prof. Dr. İzzet Açar ile Karabük Üniversitesi Dekanları, KBÜ’ de görevli uluslararası akademisyenlerle bir araya gelerek KBÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda toplantı yaptılar.

KBÜ Rektörü Polat, Karabük Üniversitesi’nin Türkiye’de en fazla uluslararası öğrenci ve akademisyene sahip üniversiteler arasında ilk sıralarda olduğunun altını çizerek “Bu süreçte sizlerden bir takım beklentilerimiz var.  Akademik çalışmalarınız artması ve sosyal,  kültürel konulardaki faaliyetlerin çoğaltılması asgari beklentilerimiz arasındadır. Personel Daire Başkanlığımız tarafından sizlerin görüş ve önerilerinizin yer aldığı anket sonuçlarını değerlendirerek bu konularda da gerekli çalışmaları yapacağız.” dedi.

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Arş. Gör. Muhammet Öcel “Karabük Üniversitesi Uluslararası Öğretim Elemanları” adlı sunumunda Karabük Üniversitesi’nde görevli uluslararası akademisyenlerle ilgili bilgileri,  yapılan anket sonuçlarını ve akademisyenlerin beklentilerini paylaştı. Öcel, Karabük Üniversitesi bünyesinde yapılan çalışmalara da değinerek sunumunu tamamladı.

Toplantı akademisyenlerin sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.