KBÜ’de Habercilik

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Türker İnanoğlu İletişim Fakültesinin düzenlediği “Haberciliğin Hakkını Vermek” adlı söyleşi BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya’nın katılımlarıyla İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Etkinliğe, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çepni, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Bayram, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Oya Önalan, akademik personeller ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Söyleşide Mehmet Çetinkaya’nın yayımcılık hayatından kesitler izletildi. Çetinkaya’nın meslek hayatından kesitlerle devam eden söyleşi oldukça merak uyandırdı. Öğrencilerin soruları ile birlikte etkinlik interaktif şekilde ilerledi.

Etkinlik sonunda Mehmet Çetinkaya’ya İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çepni tarafından plaket takdim edildi.