KBÜ´de Miraç Kandili çeşitli etkinlikler ile kutlandı

İslam inancına göre, Hazreti Muhammed’in, Allah’ın daveti üzerine Cebrail Aleyhisselam’ın rehberliğinde Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan semaya, yüce alemlere ve ilahi huzura yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandili Karabük Üniversitesinde çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Miraç Kandili nedeniyle öğrencilere ve personele köprü girişinde kandil simidi ikram etti. Etkinlikler kapsamında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı organizasyonunda Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Tasavvuf Musikisi Topluluğu birbirinden değerli eserleri seslendirdiği bir konser düzenlendi. 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda düzenlenen konser programına izleyiciler sosyal medya üzerinden ulaştı.