KBÜ’de “Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi”

Karabük Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından hizmet içi eğitim programı kapsamında Karabük Üniversitesi idari personeline yönelik “Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi” verildi.

Personelin resmi yazışmalarda daha etkili ve doğru bir şekilde iletişim kurabilmesi amacıyla düzenlenen eğitimde Genel Sekreter Yardımcısı Şaban Özkan, Şube Müdürü İzzet Kalaycı ve Tekniker Hüseyin Nadir Avcı tarafından resmi yazışmaların temel kuralları, yazım teknikleri ve doğru dil kullanımı konuları ele alındı.

Eğitime katılan idari personel, evrak yönetimi, dosyalama teknikleri, resmi yazışmalar, resmi yazışma kuralları yönetmeliği ve resmi yazışmalara ilişkin yasal düzenlemeler hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı buldu.

Düzenlenen eğitimin ardından Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Personel Daire Başkanı Kemal Özeken, Genel Sekreter Yardımcısı Şaban Özkan, Şube Müdürü İzzet Kalaycı ve Tekniker Hüseyin Nadir Avcı’ya teşekkür belgesi takdim etti.

Program hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

KURUMSAL İLŞETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ