KBÜ’lü genç mühendislerden rektör yardımcılarına sunum

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mücahit Coşkun ve Prof. Dr. İzzet Açar, Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle bir araya gelerek KBÜ ile ilgili projelerini dinledi.

Karabük Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri ders kapsamında hazırladıkları projelerini Rektörlük Toplantı Odasında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mücahit Coşkun ve Prof. Dr. İzzet Açar’a sundu. Öğrenciler ders kapsamında edindikleri bilgilerden yola çıkarak yerleşke içerisinde gerçekleştirilebilecek düzenlemelerle ilgili bir sunum yaptı. KBÜ’lü genç mühendisler yerleşkeyi çok beğendiklerini ve birkaç güzel dokunuşla daha da güzelleştirmek için tespitlerde bulunduklarını, bunu Rektör Yardımcıları ile paylaşmak istediklerini belirttiler. Prof. Dr. Coşkun projeden memnuniyet duyduğunu ifade ederek her hafta salı günü KBÜ’de öğrencilerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını ve öğrencilerin görüşlerine önem verdiklerini ifade etti.