Rektör Polat, BRTV’de canlı yayına katıldı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, BRTV’de canlı olarak yayımlanan Zafer Acar ile Gündem programına katılarak üniversiteye dair soruları cevaplandırdı.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, BRTV ekranlarında yayımlanan Zafer Acar İle Gündem programına konuk oldu. Polat,  programda Karabük Üniversitesinin 93 farklı ülkeden 1500’den fazla üniversitenin değerlendirmeye alındığı Times Higher Education (THE)’ın 2021 Dünya Üniversiteleri Sıralamasında, bu yıl da 801-1000 bandında yer alarak “Dünyanın En İyi 1000 Üniversitesi” arasındaki yerini koruması, devam eden yatırımlar ve planlanan projeler, pandemi sürecinde uzaktan eğitim, Teknokent, uluslararası öğrenciler gibi konularda bilgiler vererek, gündemde yer alan diğer konularla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat’ın konuk olduğu canlı yayın programının tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.