Rektör Polat’tan, Ürdün Al Balqa Üniversitesine ziyaret

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Ürdün’de bulunan Al-Balqa Applied Üniversitesini ziyaret ederek Al Balqa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Sorour Zoubi ile bir araya geldi.

Külliye Karabük

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Tokat Gaziosman Paşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin ile birlikte Ürdün’ün önemli üniversitelerinden Al-Balqa Applied Üniversitesini ziyaret etti.

Al-Balqa Applied Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Sorour Zoubi ve heyeti ile yapılan görüşmelerde, Karabük Üniversitesi ve Al-Balqa Applied Üniversitesi arasındaki akademik iş birliklerinin daha da güçlendirilmesi için ortak kararlar alındı.

Rektör Zoubi iki kez Karabük Üniversitesini ziyaret etmişti

Al-Balqa Applied Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Sorour Zoubi, 2018 yılında iki kez Karabük Üniversitesine ziyaret gerçekleştirmişti.

İlk ziyaretinde Karabük Üniversitesi ile yapılan Mevlana Değişim Protokolü’nü imzalayan Rektör Zoubi, ikinci ziyarette ise iki üniversitenin ortaklığında Karabük Üniversitesinde düzenlenen “1. Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Kongresi”nin açış konuşmasını yapmıştı.